Antalya Son Dakika Yangın / Antalya'da, iş merkezinin çatı katında yangın 1 - Son Dakika / Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı.

Antalya Son Dakika Yangın / Antalya'da, iş merkezinin çatı katında yangın 1 - Son Dakika / Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı.. En güncel ve son dakika antalya gelişmeleri için ntv'nin antalya sayfasını ziyaret edin. Son dakika antalya haberleri için en doğru adres. Antalya istanbul polis sanayi son dakika yangın. Antalya osb'de son dakika yangın haberi! Yemek için bütçe var, deprem için yok.

En son antalya haberleri anında burada. Dünyanın en önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de, tersanede çıkan. Antalya limanı serbest bölgede bir tekne imalathanesinde yangın çıktı. En güncel ve son dakika antalya gelişmeleri için ntv'nin antalya sayfasını ziyaret edin. Tüm zaman aralıkları son 24 saat son 1 hafta son 1 ay son 1 yıl.

Antalya'da Depo ve Sazlık Alanda Yangın - Son Dakika
Antalya'da Depo ve Sazlık Alanda Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Antalya istanbul polis sanayi son dakika yangın. Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda kontrol altına alındı. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında yaklaşık 100 işyeri kül oldu. Çamaşır makinesinden çıkan yangın, evi küle döndürdü. Antalya limanı serbest bölgede bir tekne imalathanesinde yangın çıktı. Kısımda poliüretan köpük üreten fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. İsrail'in kuruluşunda osmanlının büyük rolü !. Antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor.

Antalya'da 17 metrelik tur teknesi alev alev yandı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Gazipaşa küçüklü mahallesi'nde orman yangını çıktı. Son dakika antalya haberleri için en doğru adres. 23 temmuz 2018 pazartesi 15:48son güncelleme: Antalya'da otelde 1800 litre sahte alkol ele geçirildi. 23 temmuz 2018 pazartesi 19:47. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik antalya son dakika yangın arama sonuçları. Antalya'nın en güncel haber sitesi! Portakal bahçesine sıçrayan yangın büyümeden söndürüldü. Kısımda poliüretan köpük üreten fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına lındı. Antalya yangın son dakika haberleri ve antalya yangın video ve resimleri. En önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de yangın çıktı.

Antalya organize sanayi bölgesinde bulunun bir fabrikada yangın çıktı. Antalya'nın muratpaşa ilçesinde evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Antalya'da otelde 1800 litre sahte alkol ele geçirildi. Devletin kurum ve kuruluşları akp'lilerin i̇şgali. Antalya yangın son dakika haberleri ve antalya yangın video ve resimleri.

Antalya'da, iş merkezinin çatı katında yangın 1 - Son Dakika
Antalya'da, iş merkezinin çatı katında yangın 1 - Son Dakika from foto.sondakika.com
Antalya'nın muratpaşa ilçesinde evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Ekiplerin müdahalesi sürüyor //son dakika güncel haberleri//. Antalya nın merkez muratpaşa i̇lçesi nde 375 esnafın 540 işyerinin bulunduğu festival çarşısı nda yangın çıktı. Antalya'nın en güncel haber sitesi! Son dakika antalya haberleri için en doğru adres. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. En önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de yangın çıktı. Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda kontrol altına alındı.

Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına lındı.

Antalya'nın en güncel haber sitesi! 23 temmuz 2018 pazartesi 15:48son güncelleme: Antalya'nın serik ilçesindeki bir soğuk hava deposunda yangın çıktı. Antalya osb'de son dakika yangın haberi! En güncel ve son dakika antalya gelişmeleri için ntv'nin antalya sayfasını ziyaret edin. .soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Antalya'da otelde 1800 litre sahte alkol ele geçirildi. .son dakika haberleri ve antalya haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Yangın, saat 09.30 sıralarında, tekne kiralama, bakım ve onarımı yapan bir tersanede, yapımı süren bir son dakika antalya haberleri. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00 sıralarında başlayan yangın, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'da 17 metrelik tur teknesi alev alev yandı. Portakal bahçesine sıçrayan yangın büyümeden söndürüldü. Antalya'da, bir site bahçesinde yer alan trafoda çıkan yangın korkuttu.

Son dakika haberine göre antalya'nın kaş ilçesinde sazlık alanda yangın çıktı. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik antalya son dakika yangın arama sonuçları. Son dakika antalya haberleri için en doğru adres. Yangın, saat 09.30 sıralarında, tekne kiralama, bakım ve onarımı yapan bir tersanede, yapımı süren bir son dakika antalya haberleri. Soğutma çalışmaları yapılan bölgelerde tahliye edilen vatandaşlar evlerine geri dönmeye başladı.

Son Dakika: Antalya'da dünden beri devam eden orman ...
Son Dakika: Antalya'da dünden beri devam eden orman ... from foto.haberler.com
Kısımda poliüretan köpük üreten fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Tüm zaman aralıkları son 24 saat son 1 hafta son 1 ay son 1 yıl. Devletin kurum ve kuruluşları akp'lilerin i̇şgali. Soğutma çalışmaları yapılan bölgelerde tahliye edilen vatandaşlar evlerine geri dönmeye başladı. En güncel ve son dakika antalya gelişmeleri için ntv'nin antalya sayfasını ziyaret edin. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00 sıralarında başlayan yangın, geniş bir alanda devam ediyor. Ormanlık alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de.

Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de.

Antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor. Son dakika antalya haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Portakal bahçesine sıçrayan yangın büyümeden söndürüldü. Yangın, saat 09.30 sıralarında, tekne kiralama, bakım ve onarımı yapan bir tersanede, yapımı süren bir son dakika antalya haberleri. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına lındı. Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı. 30 temmuz 2017 pazar 11:41 | son güncelleme: Antalya'da 4 yıldızlı otelde yangın. Antalya organize sanayi bölgesinde bulunun bir fabrikada yangın çıktı. Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda kontrol altına alındı. En son antalya haberleri anında burada. Çamaşır makinesinden çıkan yangın, evi küle döndürdü. 26.05.2019 19:33 | son güncelleme:

Portakal bahçesine sıçrayan yangın büyümeden söndürüldü antalya son dakika. Çamaşır makinesinden çıkan yangın, evi küle döndürdü.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook