Επίθεση Με Βιτριόλι Φωτογραφίεσ / Epi8esh Me Bitrioli Gemato Me Fwtografies Ths Iwannas To Kinhto Ths 35xronhs H Synomilia Ths Kathgoroymenhs Me To 8yma Eidhseis / Ο εν λόγω κληρικός, σύμφωνα με πληροφορίες, έριξε βιτριόλι κατά των.

Επίθεση Με Βιτριόλι Φωτογραφίεσ / Epi8esh Me Bitrioli Gemato Me Fwtografies Ths Iwannas To Kinhto Ths 35xronhs H Synomilia Ths Kathgoroymenhs Me To 8yma Eidhseis / Ο εν λόγω κληρικός, σύμφωνα με πληροφορίες, έριξε βιτριόλι κατά των.. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσε το συνοδικό δικαστήριο φέρεται να είπε ο δράστης αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι στους μητροπολίτες στη μονή πετράκη. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες, δύο δικηγόροι και ένας φύλακας της μονής πετράκη στο κολωνάκι από εγκαλούμενο ιερέα της μητρόπολης βέροιας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες επίθεση δέχτηκαν οι μητροπολίτες κηφισίας, αμαρουσίου και ωρωπού κ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο. Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους.

Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες, δύο δικηγόροι και ένας φύλακας της μονής πετράκη στο κολωνάκι από εγκαλούμενο ιερέα της μητρόπολης βέροιας. Διαρκής ιερά σύνοδος επίθεση με βιτριόλι μονή πετράκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο. Η επίθεση με βιτριόλι κατά μητροπολιτών και άλλων συμπολιτών μας συνιστά αποτρόπαια πράξη. Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στη μονή πετράκη καθώς επτά μητροπολίτες δέχθηκαν επίθεση με βιτριόλι από ιερέα.

Epi8esh Me Bitrioli H Sygklonistikh Fwtografia Poy Anebase H Iwanna Apo Ellada Eidhseis
Epi8esh Me Bitrioli H Sygklonistikh Fwtografia Poy Anebase H Iwanna Apo Ellada Eidhseis from files.thetoc.gr
Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Οι πρώτες εικόνες έξω από την αίθουσα του συνοδικού δικαστηρίου δείχνουν το μέγεθος της επίθεσης, με τα άμφια των ιερωμένων να έχουν λιώσει από τη δολοφονική αυτή κίνηση του. Τραυματισμένοι είναι 7 μητροπολίτες, δύο δικηγόροι καθώς και ο φρουρός της μονής. Σύμφωνα με την ελασ οι επτά μητροπολίτες διακομίσθηκαν στο «λαϊκό» νοσοκομείο με εγκαύματα, όπου και νοσηλεύονται και ο αστυνομικός στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Τέλος, ευχαρίστησε τον υπουργό υγείας που έσπευσε στο λαϊκό. «πρωτόγνωρο φαινόμενο» χαρακτήρισε την επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον επτά μητροπολιτών στη μονή πετράκη ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο. Ένα άτομο, το οποίο χαρακτηρίζεται «παρανοϊκό» από τους περιοίκους επιτέθηκε στους μητροπολίτες με βιτριόλι, ενώ τραυματίες είναι και δύο δικηγόροι.

Ο ιερέας είχε συλληφθεί πριν από περίπου 2 χρόνια για υπόθεση ναρκωτικών στην ημαθία και είχε παραπεμφθεί σε δίκη, η οποία δεν είχε ξεκινήσει.

Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ερτ, ο ιερομόναχος θεωρεί την απόφαση άδικη, ενώ φέρεται να είπε στα πρώτα του λόγια στους. Αναφερόμενος στην επίθεση, είπε πως είναι κάτι που μας προβληματίζει όλους μας γιατί είναι πρωτόγνωρα τα φαινόμενα και χρειάζεται προσπάθεια από πολλές πλευρές για να μη διαταραχθεί η κοινωνική ισορροπία. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, επτά μητροπολίτες, με αποτέλεσμα όλοι τους να μεταφερθούν με τραύματα στο λαϊκό νοσοκομείο. Διονύσιος, δρυϊνουπόλεως, πωγωνιανής και κονίτσης κ. Οι επτά μητροπολίτες δέχτηκαν επίθεση από ιερέα που δικαζόταν από το συνοδικό δικαστήριο και επρόκειτο να καθαιρεθεί. Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στη μονή πετράκη καθώς επτά μητροπολίτες δέχθηκαν επίθεση με βιτριόλι από ιερέα. Δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του ως τώρα. Πρόκειται για τους μητροπολίτες γλυφάδας, κηφισίας, άρτης, κασσάνδρας, ζακύνθου, γουμενίσσης και δρυϊνουπόλεως. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πέντε. Ο εν λόγω κληρικός, σύμφωνα με πληροφορίες, έριξε βιτριόλι κατά των. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο.

Επίθεση με βιτριόλι σε μητροπολίτες. Πρόκειται για τους μητροπολίτες γλυφάδας, κηφισίας, άρτης, κασσάνδρας, ζακύνθου, γουμενίσσης και δρυϊνουπόλεως. Τραυματισμένοι είναι 7 μητροπολίτες, δύο δικηγόροι καθώς και ο φρουρός της μονής. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν φέρεται να υποστήριξε ο ιερέας που πέταξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες. Δείτε τις εικόνες από την αίθουσα λίγα λεπτά μετά την επίθεση.

Kalli8ea Bitrioli Oi 17 Fwtografies Apo Thn Epi8esh Poy Kaine Thn Kathgoroymenh
Kalli8ea Bitrioli Oi 17 Fwtografies Apo Thn Epi8esh Poy Kaine Thn Kathgoroymenh from spoilers.gr
Για τη σοκαριστική επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος μητροπολιτών στη μονή πετράκη μίλησε ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος εξερχόμενος από το λαϊκό νοσοκομείο όπου επισκέφθηκε τους τραυματίες και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας τους. Οι πρώτες εικόνες έξω από την αίθουσα του συνοδικού δικαστηρίου δείχνουν το μέγεθος της επίθεσης, με τα άμφια των ιερωμένων να έχουν λιώσει από τη δολοφονική αυτή κίνηση του. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες, δύο δικηγόροι και ένας φύλακας της μονής πετράκη στο κολωνάκι από εγκαλούμενο ιερέα της μητρόπολης βέροιας. Ένα άτομο, το οποίο χαρακτηρίζεται «παρανοϊκό» από τους περιοίκους επιτέθηκε στους μητροπολίτες με βιτριόλι, ενώ τραυματίες είναι και δύο δικηγόροι. Οι επτά μητροπολίτες δέχτηκαν επίθεση από ιερέα που δικαζόταν από το συνοδικό δικαστήριο και επρόκειτο να καθαιρεθεί. Επίθεση που σοκάρει και ξυπνά άγριες μνήμες από την επίθεση στην ιωάννα, πραγματοποιήθηκε στο κολωνάκι και συγκεκριμένα τη μονή πετράκη. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες στη μονή πετράκη με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πέντε.

Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν φέρεται να υποστήριξε ο ιερέας που πέταξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες.

Ένα άτομο, το οποίο χαρακτηρίζεται «παρανοϊκό» από τους περιοίκους επιτέθηκε στους μητροπολίτες με βιτριόλι, ενώ τραυματίες είναι και δύο δικηγόροι. Διονύσιος, δρυϊνουπόλεως, πωγωνιανής και κονίτσης κ. Πρόκειται για τους μητροπολίτες γλυφάδας, κηφισίας, άρτης, κασσάνδρας, ζακύνθου, γουμενίσσης και δρυϊνουπόλεως. Οι επτά μητροπολίτες δέχτηκαν επίθεση από ιερέα που δικαζόταν από το συνοδικό δικαστήριο και επρόκειτο να καθαιρεθεί. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και καλή επάνοδο στα καθήκοντά τους. Το απόγευμα της τετάρτης (23/6) ένας ιερέας επιτέθηκε με βιτριόλι σε επτά ιερείς που βρίσκονταν στο συνοδικό δικαστήριο, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν έξι μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Σοκαρισμένοι στη μονή πετράκη μετά την επίθεση ιερέα κατά μητροπολιτών με βιτριόλι / φωτογραφία: Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στη μονή πετράκη καθώς επτά μητροπολίτες δέχθηκαν επίθεση με βιτριόλι από ιερέα. Σε δηλώσεις που έκανε στην είσοδο του λαϊκού νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες. Ο ιεράρχης αυτή την ώρα βρίσκεται στο λαϊκό όπου οι γιατροί κάνουν πλύσεις στο μάτι του, και ανάλογα με την ανταπόκριση του ασθενούς θα διακομισθεί στην οφθαλομολογική κλινική του γεννηματάς όπου θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική. Επίθεση που σοκάρει και ξυπνά άγριες μνήμες από την επίθεση στην ιωάννα, πραγματοποιήθηκε στο κολωνάκι και συγκεκριμένα τη μονή πετράκη. Σύμφωνα με την ελασ οι επτά μητροπολίτες διακομίσθηκαν στο «λαϊκό» νοσοκομείο με εγκαύματα, όπου και νοσηλεύονται και ο αστυνομικός στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε το mega τρεις από τους τραυματίες μητροπολίτες είναι σοβαρά τραυματισμένοι, με εγκαύματα στο πρόσωπο. Επίθεση με βιτριόλι είχαμε στη μονή πετράκη στο κολωνάκι πριν από λίγο. Οι τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν ήδη στο νοσοκομείο «λαϊκό» ενώ υπάρχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στην περιοχή. Οι πρώτες εικόνες έξω από την αίθουσα του συνοδικού δικαστηρίου δείχνουν το μέγεθος της επίθεσης, με τα άμφια των ιερωμένων να έχουν λιώσει από τη δολοφονική αυτή κίνηση του. Σε δηλώσεις που έκανε στην είσοδο του λαϊκού νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες.

Epi8esh Me Bitrioli Kykloforhse H Prwth Fwtografia Toy Proswpoy Ths Iwannas Pics
Epi8esh Me Bitrioli Kykloforhse H Prwth Fwtografia Toy Proswpoy Ths Iwannas Pics from media-insider.gr
Για τη σοκαριστική επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος μητροπολιτών στη μονή πετράκη μίλησε ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος εξερχόμενος από το λαϊκό νοσοκομείο όπου επισκέφθηκε τους τραυματίες και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας τους. Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στη μονή πετράκη καθώς επτά μητροπολίτες δέχθηκαν επίθεση με βιτριόλι από ιερέα. Αναφερόμενος στην επίθεση, είπε πως είναι κάτι που μας προβληματίζει όλους μας γιατί είναι πρωτόγνωρα τα φαινόμενα και χρειάζεται προσπάθεια από πολλές πλευρές για να μη διαταραχθεί η κοινωνική ισορροπία. Δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του ως τώρα. Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Τέλος, ευχαρίστησε τον υπουργό υγείας που έσπευσε στο λαϊκό. Διαρκής ιερά σύνοδος επίθεση με βιτριόλι μονή πετράκη. Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους.

Όπως ανέφερε το mega τρεις από τους τραυματίες μητροπολίτες είναι σοβαρά τραυματισμένοι, με εγκαύματα στο πρόσωπο.

Εγκαύματα φέρουν οι μητροπολίτες γλυφάδας αντώνιος, κηφισίας κύριλλος, άρτης καλλίνικος, κασσάνδρας νικόδημος. Δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του ως τώρα. Επίθεση που σοκάρει και ξυπνά άγριες μνήμες από την επίθεση στην ιωάννα, πραγματοποιήθηκε στο κολωνάκι και συγκεκριμένα τη μονή πετράκη. Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες στη μονή πετράκη με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Ο ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι στους μητροπολίτες στην μονή πετράκη, μίλησε για τους λόγους της επίθεσης. Σε δηλώσεις που έκανε στην είσοδο του λαϊκού νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες. Οι πρώτες εικόνες έξω από την αίθουσα του συνοδικού δικαστηρίου δείχνουν το μέγεθος της επίθεσης, με τα άμφια των ιερωμένων να έχουν λιώσει από τη δολοφονική αυτή κίνηση του. Ένα άτομο, το οποίο χαρακτηρίζεται «παρανοϊκό» από τους περιοίκους επιτέθηκε στους μητροπολίτες με βιτριόλι, ενώ τραυματίες είναι και δύο δικηγόροι. Η επίθεση με βιτριόλι κατά μητροπολιτών και άλλων συμπολιτών μας συνιστά αποτρόπαια πράξη. Οι μητροπολίτες που μετέχουν στο συνοδικό δικαστήριο, ήτοι οι μητροπολίτες κηφισιάς, γλυφάδας, δρυϊνουπόλεως, αρτης, κασσανδρείας και ζακύνθου δέχθηκαν την επίθεση με βιτριόλι από ιερέα, την καθαίρεση του οποίου αφορούσε η συνεδρίαση τους, στην μονή πετράκη. Όπως ανέφερε το mega τρεις από τους τραυματίες μητροπολίτες είναι σοβαρά τραυματισμένοι, με εγκαύματα στο πρόσωπο. Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι πρώτες εικόνες από την επίθεση του ιερέα με βιτριόλι στη μονή πετράκη.

Την όρασή του από το ένα μάτι κινδυνεύει να χάσει ο μητροπολίτης κηφισίας, κύριλλος, μετά την επίθεση με βιτριόλι που σημειώθηκε από ιερέα κατά αυτή την ώρα βρίσκεται στο λαϊκό νοσοκομείο όπου οι γιατροί κάνουν πλύσεις στο μάτι του, και ανάλογα με την ανταπόκριση του ασθενούς θα βιτριόλι επίθεση. Δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του ως τώρα.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook